Naujienos

Šimtas dienų

Gruodžio 13 d. Skuodo lopšelio-darželio aktų salėje vyko naujai pradėjusių dirbti  šimtadienis.
14 val. prasidėjo negirdėtas ir nematytas „Skuodo talentai” finalas, kurį organizavo šimtadienio dalyviai.
„Skuodo talentų” teisėjai Marius Petrauskas ir Aldona Aklienė save pristatė trumpais ir juoką keliančiais video reportažais. Juoko tikrai buvo daug. Trečioji komisijos narė pakviesta l/d direktorė Audronė Pitrėnienė.
Buvo šeši nuostabūs,nuotaikingi pasirodymai.
Pirmieji scenoje pasirodė talentingi, stilingi ir puikiai ritmą jaučiantys trys vyrukai,kurių grupės pavadinimas „Skuodo perlai”.
Antrosios į sceną žengė merginų duetas „Ruojaus obeleles”. Tai linksmos, žaismingos ir nepakartojamos merginos, kurios savo pasirodymu papasakojo apie tikrąją draugystę.
Trečiasis pasirodymas nukėlė mus į cirko aikštelę,nes scenoje pasirodė cirko artistas,kuris į sceną atsivedė plėšrūną krokodilą ir pasirodymo metu jį išdresiravo.
Ketvirtieji dalyviai į sceną įskriejo lyg viesulas. „ARG-šokių grupė” triukšmingu ir energingu savo šokiu išjudino ne vieną salės žiūrovą.
Penktosios dalyvės, buvo dvi nuostabiai žėrinčios merginos pasivadinusios „Dvi čikitos”. Jos lyg dvi gazelės savo Hip-Hop šokio žingsneliu sudrebino ne vieno vyro širdį.
Na ir paskutinysis šeštasis pasirodymas buvo išskirtinis savo jautrumu ir nuoširdumu. Šio pasirodymo metu nuostabi poetė Inga skaitė laišką,kuris buvo skirtas visiems vaikučiams. Ir tai sujaudino ne vieno žiūrovo širdį,o gal ir slapta privertė nubraukti ir ašarą nuo skruosto..
Renginio teisėjai kruopščiai nagrinėjo talentus ir juos vertino. O nuostabieji žiūrovai palaikė šimtadienio dalyvius gausiais plojimais.
Šventės pabaigoje įvyko balsavimas ir buvo paskelbti „Skuodo talentai” nugalėtojai,kurie laimėjo įspūdingą 10000 centų čekį. Ir nugalėtojais tapo trečiu numeriu pasirodę cirko artistai.
Na, o šventės pabaigoje ,šimtadienio organizatoriai pakvietė visus svečius pasivaišinti saldžiomis voveruškomis ir saldainiais.
Ačiū visiems dalyviams ir palaikymo komandai.

Mokytojų padėjėjos Inga Urbonienė ir Inga Nagreckienė