Naujienos

„Vyturėlių“ grupės eglutė – eglučių alėjoje“

Š. m. gruodžio 9 dieną, Mosėdžio Respublikiniame V. Into akmenų muziejuje vyko eglučių alėjos įžiebimo šventė. Tad, Skuodo vaikų lopšelio-darželio „Vyturėlių“ grupės vaikai ir auklėtojos taip pat pasistengė ir padarė su meile ir kūrybingumo klodais, išskirtinio grožio, originalią, eglutę, kuri buvo pastatyta eglučių alėjoje ir įžiebta su ten stovinčiomis eglutėmis.
Eglutė ir žaisliukai turėjo būti pagaminti ir įtvirtinti taip, kad atlaikytų įvairias oro sąlygas (vėją, lietų, sniegą, šaltį), nes ji puikuojasi lauke. Visų, ten stovinčių, eglučių nuotraukos buvo patalpintos facebook puslapyje, už kurias reikėjo atiduoti savo balsus. Mūsų eglutė, šiame konkurse, surinko 259 patiktukus  ir iš 11 eglučių užėmė 5 vietą. Gruodžio 16 dieną buvome apdovanoti meduoliniu angelu ir kvietimu atvykti į Respublikinį V.Into akmenų muziejų ekskursijai su gidu.
Džiaugėmės galėdami sudalyvauti tokiame Kalėdiškame konkurse, kuriame taip gerai mums pasisekė ir norime paraginti nuvykti, aplankyti „Eglučių alėja“, bei jomis pasigrožėti. „Eglučių alėja visus, mažus ir didelius, džiugins iki Trijų karalių. Dėkojame visiems palaikiusiems „Vyturėlių“ grupės eglutę.

 

Vyr. mokytoja Silvija Lazdauskienė