Naujienos

ADVENTO PRADŽIA

Š. m. lapkričio 28 – osios rytmetį Skuodo vaikų lopšelio-darželio „Liepaitės“ korpuso salėje vyko advento pradžios paskelbimas. Adventas – ramybės, susikaupimo ir paslaptingumo laikas. Tai laikotarpis, kuris trunka keturias savaites iki gražiausių švenčių – šv. Kalėdų.
Renginį vedė mokytoja (auklėtoja) Aldona Aklienė. Vedančioji pirmiausia visus pakvietė pažiūrėti lopšelio-darželio „Saulutės“ korpuso video apie keturias žvakes, kurį parengė direktoriaus pavaduotoja ugdymui Simona Jurčė kartu su „Žvirbliukų“ grupės ugdytiniais.
„Drugelių“ grupės ugdytinės Ieva Raudytė ir Urtė Naumovaitė padeklamavo eilėraštukus apie adventą (mokytoja A. Aklienė). Priešmokyklinio ugdymo „Buratinų“ grupės ugdytinė Jorūnė Valbasaitė, pritariant  savo grupės ir priešmokyklinio ugdymo „Boružėlių“ grupės vaikais padainavo dainelę „Trys žvaigždelės“ ( mokytoja D. Mockienė).
Visus susirinkusius pasveikino ir pirmąją advento žvakę uždegė darželio direktorė Audronė Pitrėnienė, kuri pakvietė grupių mokytojas (auklėtojas) taip pat uždegti savo grupių vainikų  pirmąsias žvakes, kuriuos gamino kartu su savo vaikais, tėvais ir kitais šeimos nariais.
Priešmokyklinio ugdymo „Buratinų“ ir „Boružėlių“ grupių vaikai padainavo dainelę „Žvaigždelė“ (mokytoja D. Mockienė).
Po šilto ir gražaus bendravimo visi susikaupę, iškeliavo į grupes, nusiteikę prasmingam šv. Kalėdų laukimui.

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Genutė Savickienė