Naujienos

GABIŲ VAIKŲ IR MOKINIŲ APDOVANOJIMAI

Skuodo vaikų lopšelis-darželis iš Skuodo rajono savivaldybės švietimo ir sporto skyriaus sulaukė džiugių naujienų. Darželio „Vyturėlių“ grupės auklėtiniai  (20 vaikų) ir vyr. mokytoja Silvija Lazdauskienė, bei buvę darželio ugdytiniai  iš „Smalsučių“, „Gudručių“, „Buratinų“ ir „Boružėlių“ grupių (15 vaikų), mokytoja Lina Vitkauskienė lapkričio 22 dieną buvo pakviesti į GABIŲ VAIKŲ IR MOKINIŲ APDOVANOJIMŲ CEREMONIJĄ, kuri vyko Bartuvos progimnazijoje.
„Vyturėlių“ grupės vaikučiai ir jų vyr. mokytoja S. Lazdauskienė gavo piniginį apdovanojimą už Šviečiamosios gyvulininkystės programos I modulio kūrybinių darbų konkurse „Gyvulininkystė ir MES“, respublikoje laimėtą III vietą. Mokytoja L.Vitkauskienė ir jos buvę ugdytiniai , respublikiniame vaikų kūrybos konkurse  „Gyvūno teisių knyga“ laimėjo II vietą ir taip pat buvo apdovanoti piniginiu prizu. Apdovanojimuose padėkos žodį tarė ir mūsų darželio direktorė Audronė Pitrėnienė, kuri pasidžiaugė ir didžiavosi savo esamais ir buvusiais ugdytiniais, bei su jais dirbančiomis mokytojomis ir įteikė šiluma ir kvapą skleidžiančias žvakutes.

Džiaugiamės savo dideliais pasiekimais ir įvertinimais. Nors mūsų rankelės dar mažos, bet daro jau didelius darbus, už kuriuos gauname ir didelius įvertinimus.

Vyr. mokytoja Silvija Lazdauskienė