Naujienos

Projektas-konkursas „Baltėje praded”

Balandžio 14 dieną Ylakių vaikų lopšelyje- darželyje įvyko Skuodo rajono priešmokyklinių grupių šaškių projektas-konkursas „Baltėje praded“. Šiame konkurse savo jėgas išbandė 14 priešmokyklinukų, o tarp jų ir 8 Skuodo vaikų lopšelio-darželio ugdytiniai: Monika Lygutaitė, Adomas Vaškys, Mėta Skiezgilaitė, Akvilė Jonušaitė, Mantas Mikšta, Adas Naumovas, Nojus Poškys, Gedas Pocevičius. Vaikus ruošė ir šaškių gudrybių mokė mokytojos (auklėtojos): Vida Bružienė, Sada Kubilienė, Eglė Šimkienė, Ina Lekstutienė, Sandra Liutkuvienė, Rasa Butavičienė.
Balandžio 14-os dienos rytą mūsų darželio ugdytiniai gerai nusiteikę, pilni noro ir ryžto laimėti, sulipo į mokyklinį autobusą ir linksmai klegėdami atvyko į Ylakių vaikų lopšelį-darželį. Konkurso metu vaikai bandė netikėtais manevrais bei kombinacijomis laimėti, vyko įnirtinga kova asmeninėse dvikovose (ne kartą buvo skelbiamos lygiosios). Po ilgų ir atkaklių kovų prizininkais tapo Ylakių vaikų lopšelio-darželio ir Skuodo Bartuvos progimnazijos priešmokyklinukų grupių ugdytiniai.
Nors sėkmė šį kartą aplenkė, tačiau Skuodo vaikų lopšelio-darželio ugdytiniai  nenusiminė. Vaikai grįžo į darželį gerai nusiteikę, su dideliu noru ir toliau stengtis, tobulėti, kartu su šauniomis grupių auklėtojomis tobulinti šio ,,proto mankštos“ žaidimo įgūdžius. Juk svarbu ne tik laimėti, bet ir dalyvauti.
Visiems šio projekto- konkurso dalyviams buvo įteiktos padėkos ir atminimo dovanėlės. Dėkojame konkurso organizatoriams už šiltą priėmimą ir gerą nuotaiką.

 

                                                                Specialieji pedagogai    Alina Baranauskienė

                                                                                                       Tomas Kinčius