Naujienos

„Naktis darželyje – išlaisvinkime kūrybiškumą”

Š. m. lapkričio 15 d. Skuodo vaikų lopšelio-darželio administracija  pakvietė tėvelius su savo vaikučiais į nuotykių kupiną renginį „Naktis darželyje – išlaisvinkime kūrybiškumą”.
Šitokio pobūdžio renginys mūsų darželyje – visiška naujiena! Daugelis kraipė galvas ir mintijo,  kaip gali atrodyti naktis darželyje, ką čia bus galima veikti?! Tačiau drąsiausi tėveliai su savo atžalomis lapkričio 15 d. nebenorėjo skirstytis, nes kūrybiška naktis nepaliko abejingų.
Susitikimo metu šeimos dalinosi mintimis prie inscenizuoto laužo, buvo kartu, linksmųjų estafečių metu  su vaikučiais ant rankų ar nugarų sportavo, tobulino lankstumą atlikdami jogos pratimus . Be sportinių užduočių šeimos muzikavo, grojo įvairiausiais instrumentais, tobulino ir atskleidė savo muzikinius gebėjimus, šoko aktyvius šokius, atskleidė save performansų užduotyje, kur du asmenys iš šeimos tapo neatpažįstamais personažais, kuriuos kūrė patys arba įgyvendino padedant renginio organizatoriams. Renginyje būta tikrai nemažai: dalyviai galėjo relaksuoti šviesų kambaryje, dirbti su interaktyviomis grindimis ar šviesos stalu „NUT” laboratorijoje, kartu su šeima prieš miegą žiūrėti pasakas, vakarieniauti.
Brangiausias laikas yra tada, kai visa šeima galime būti kartu, todėl  iki kitų ,”Naktis darželyje”, susitikimų!

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui
Simona Jurčė