Naujienos

Mažoje širdelėje – visa Lietuva!

Skuodo vaikų lopšelio-darželio koncertas, skirtas Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo dienai – Kovo 11 – ajai, iš Skuodo meno mokyklos scenos ir mažųjų atlikėjų širdelių suskambo pirmąją pavasario dieną.
Šių metų koncertas – tai būrelių veiklos pristatymas. Nuo pernai rugsėjo darželyje veikia 8 meninio ugdymo būreliai gabių vaikų ugdymui ir 2 suaugusiųjų kolektyvai: lopšelio-darželio darbuotojų ansamblis „Nona” ir mamų ansamblis – „Bitelė”. Svarbu tai, kad koncerto metu pirmą kartą bendruomenei pristatyta Skuodo vaikų  lopšelio-darželio vėliava ir atliktas himnas, o visus praėjusius metus įprasmino svečiams dovanota „Metų knyga”.
Renginį pristatė Skuodo lopšelio-darželio direktorė Audronė Pitrėnienė ir jos pavaduotoja ugdymui Simona Jurčė, o visa  koncerto eiga atiteko 4-iems vaikiškiems personažams: Katinui (auklėtoja Laima Galdikienė), Klounui (judesio korekcijos mokytoja Živilė Jazbutienė), Nykštukui (logopedę Rita Pibilaitienė) ir Kakei Makei (auklėtoja Lina Untulienė). Koncerte mažieji darželio  ugdytiniai savo pirmajame gyvenime interviu dalijosi kas jiems yra Lietuva, Skuodo rajono savivaldybės meras Petras Pušinskas teigė, jog myli vaikus ir yra darželio draugas, o Skuodo rajono savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėja Renata Kilijonienė dėkojo už koncertą, nuo kurio visu kūnu bėgiojo skruzdėliukai. Renginyje šokiai keitė dainas, o šokius keitė instrumentiniai pasirodymai ir choro finalinė daina darželio himnas (m. ž. Jolanta Raišutienė).
Darželio vadovei už koncertą padėkojo viešnia iš LR Seimo, politikė Levutė Staniuvienė, kuri įteikė didžiulį glėbį trispalvių balionėlių ir vėliavėlių. Daug padėkų žodžiais ir žiedais teko visoms auklėtojoms, o ypač – koncertui vaikui ruošusiems būrelių vadovams: Aušrai Alonderienei, Daivai Mockienei, Rasai Šalčiuvienei ir Mantui Jonkui.

Paruošta pagal laikraščio
„Mūsų žodis” informaciją