Naujienos

SVEIKATINIMO AKCIJA „AŠ BĖGU – 2024“

Balandžio 5 d. Skuodo vaikų lopšelyje-darželyje vyko sveikatinimo akcija „Sveikas vaikas – laimingas vaikas“, skirta – Pasaulinei sveikatos dienai paminėti.
Mūsų bendruomenei šis renginys jau tapo tradiciniu. Akcijos tikslas – populiarinti bėgimo kultūrą Lietuvoje tarp ikimokyklinio ugdymo įstaigų, skatinti pedagogų domėjimąsi bėgimu, fiziniu aktyvumu. Formuoti teigiamą požiūrį į bėgimą kaip sveikatinimo priemonę, ugdyti poreikį bėgiojimui drauge su bendraamžiais ar su šeimos nariais. Padėti suvokti bėgiojimo svarbą fizinei ir psichinei sveikatai.
Abiejų lopšelio-darželio korpusų bėgimo dalyviai, linksmai nusiteikę, vadovaujami mokytojų Živilės Jazbutienės ir Vilmos Kontrimienės, rinkosi darželio kieme bendrai mankštai. Po mankštelės visi rinkosi prie STARTO linijos ir bėgo pagal amžių priklausantį trasos ilgį. Kartu su vaikais startavo ir lopšelio-darželio darbuotojai, tėvai. Atbėgus prie FINIŠO linijos, visų laukė sveikatinimo prizai: obuoliai, vynuogės. Nors rytas buvo apniukęs, bėgimas visiems suteikė džiugių emocijų, leido pajusti bėgimo kartu malonumą.

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui
Genutė Savickienė