Naujienos

Solidarumo iniciatyva „Keliaujanti širdis”

Rusijos karas Ukrainoje krečia visą pasaulį. Ši situacija paliečia mus visus… ne tik suaugusius, bet ir pačius mažiausius mūsų vaikus, nes jau pirmąją karo dieną darželio ugdytiniai į įstaigą atėjo žinodami apie tai, kas vyksta Ukrainoje ir pažėrė begalę klausimų mūsų  pedagogams. Todėl reiškiant palaikymą Ukrainai ir Ukrainos vaikams, mes garsiai sakome, kad „VISI VAIKAI TURI AUGTI LAIMINGI!“.
Pagaminę didžiulę širdį, pavadinę ją „Keliaujančia širdimi“, pakvietėme Skuodo miesto švietimo įstaigas prisidėti prie šios solidarumo iniciatyvos. Džiugu tai, kad norą prisidėti išreiškė Skuodo policijos pareigūnai ir Skuodo rajono savivaldybės administracija.
Kovo 3-10 dienomis, keliaudama iš vienos įstaigos į kitą, ši „širdis“ prisipildė Ukrainos ir Lietuvos vėliavų spalvomis, simbolizuojančių mūsų solidarumą su Ukrainos šalimi.
Dėkojame visiems, kas prisidėjo prie šios iniciatyvos. Džiugu, kad Skuodo švietimo įstaigos susibūrė ir veikia išvien,  tai tik dar kartą įrodo, kad  būdami kartu mes esame stiprūs.

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Simona Jurčė