Naujienos

„Domino“ žaidimas pasiekė mus

„Vyturėlių“ grupės vaikai sudalyvavo „Liniuotės“ konkurse „Lipdau sniego senį“, kuris buvo skelbiamas Facebook‘o puslapyje. Konkursas vyko respublikos mastu, kuriame buvo galima laimėti Top prekę milžinišką  „Domino“ rinkinį.
Siuntėme nuotraukų koliažą, kuriame buvo sudėtos nuotraukos, ne tik pačių pastatytų senių besmegenių, bet ir sutiktų pasivaikščiojimo metu.
Prizas atiteko tiems, kas turėjo didžiausią „palikinimą”. Esame dėkingi visiems, tiems kurie prisidėjo prie mūsų grupės sėkmės. Mums pasisekė surinkti 1653 balsus ir tik keletą balsų atsilikome nuo kitos, konkurse dalyvavusios, grupės. Nors kova vyko labai įtemptai, atsilikome tik keletu balsų, tad prizas atiteko ir mūsų grupei.
Su didžiausiu džiaugsmu vaikai, gavę prizą, jį išpakavo ir prasidėjo žaidimas. Žaisdami vaikai skaičiavo ant kaladėlių pažymėtus taškelius, bei pagal taisykles mokėsi žaisti „Domino“ žaidimą. Vaikai su kaladėlėmis žaidė vieni ir komandomis.
Didžiuojamės ir džiaugiamės laimėtu prizu, kuris mums padės ne tik žaidžiant, bet ir ugdant matematinius bei kūrybinius gebėjimus.

Mokytoja (auklėtoja) Silvija Lazdauskienė