Naujienos

Advento paskelbimas Skuodo vaikų lopšelyje-darželyje

Advento paskelbimo rytmetis tampa jau tradicija Skuodo vaikų lopšelyje-darželyje. Žinoma, šių metų advento pradžia buvo kiek kitokia, nei įprastai – ji vyko ugdytinių grupėse, prie didelių projektoriaus ekranų, tačiau taip pat jauki ir šilta.
Renginį vedė direktoriaus pavaduotoja ugdymui Simona Jurčė, o pirmąją advento vainiko žvakę uždegė direktorė Audronė Pitrėnienė, kuri pakvietė ir grupių mokytojas (auklėtojas) taip pat uždegti  grupių vainikuose esančią pirmąją žvakę.
Nuotolinio renginio metu buvo pristatyta advento vainiko reikšmė, žvakių prasmė, „Žiogelių” grupės ugdytiniai visiems papasakojo iš ko jie pagamino savo vainiką, „Varpelių” grupė pristatė, kokie vaikučiai turi būti viso advento laikotarpiu ir davė patarimų, kaip visą tai įgyvendinti, o po „Skruzdėliukų” grupės padeklamuoto eilėraščio liko nudžiuginti angeliuką ir pagiedoti giesmelę su judesiais „Angelo sparnas”!
Net neabejojame, kad angeliukas mus visais džiaugėsi, todėl po renginio visi savo grupėse vaišinomės kūčių patiekalu – kūčiukais.

Būkime geri, mylėkime vienas kitą ir gražiai pasitikime Šv. KALĖDAS!

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Simona Jurčė